Imaginatio

Imaginatio

Kivégzést emlegetve üzent Lázár Pokorninak és Kövérnek

2014. december 18. - északfok5

Pokorni bűne az, hogy három hete a Hír TV egyik műsorában arról beszélt, egyes kormánypárti politikusoknak visszafogottabban kellene viselkedniük. Pár nap múlva Kövér László is hasonlóképp nyilatkozott.

Ennek eredményeképpen Lázár korábban soha nem tapasztalt durvasággal üzent párttársainak. Talán azért, mert Pokorni nyilatkozatával felrúgta a több mint tíz év éve működő belső szolidaritást. Lázár ugyan a veteránokhoz szólt, de ki is a párt legnagyobb veteránja? Maga Orbán Viktor. Mivel a pártvezetésben aktív Kövérnek is nekiment Lázár, feltételezhető, hogy a nyilatkozat mögött maga Orbán áll, aki ily módon Simicska után másik régi harcostársát is meg akarja fegyelmezni.

Lázár így figyelmeztette most Pokornit illetve mindenkit, aki nyíltan kritizálja a kormány politikáját.

Mindez egybeesik azzal, melyről Ángyán József már régebben beszámolt:

„Belülről egyébként egy szigorú fegyelem működik, azzal a fenyegetéssel a háttérben, hogy „véged van”! Körülbelül ezt így lehet értelmezni, ami majdnem el is hangzott azon a kihelyezett frakcióülésen (…), amely a Leisztinger szállodájában zajlott. Amikor ez a dolog ott megtörtént, akkor azt éreztem, hogy egyfajta példa, vagy egy statuálás, megfélemlítés zajlik. Ott el is hangzott egy olyan mondat, amely vérfagyasztó, komolyan mondom: „aki tisztességesen viselkedik és megsérül a csatatéren, azt kihozzuk onnan! De aki nem, arra mi is lőni fogunk!” 

Vajon mi fog történni a következő hónapokban...?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://superegoid.blog.hu/api/trackback/id/tr616996067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása