Imaginatio

Imaginatio

Szociális alapon járhat a Gucci?

2014. december 17. - északfok5

Habony Árpád, korunk hőse, aki állítólag hazánk negyedik legbefolyásosabb embere, vasárnap egy drága Gucci-táskával a kezében sétált el a Kossuth téren a költségvetés szociális megszorításai ellen tüntető aktivisták orra előtt.

A kissé/nem kissé női stílusra hajazó táskához mostanság az eredeti 2100 dolláros ára helyett már 1469 dolláros új áron lehet hozzájutni, tehát a táska a mostani árfolyamon 520 ezer helyett 364 ezer forint.

Alkalmi vétel.

Az egyetlen bökkenő, hogy Habonyról senki nem tudja, miből élhet. Orbán Viktor bizalmasának egy cége van, a Színes Tinták Bt., melynek 2009 óta semmiféle bevétele nincsen. Korábbi cégeiből kiszállt. A Századvégnél irodája van, de nem áll szerződéses viszonyban a kormányközeli céggel. Ezért nem számon kérhető, nem kell vagyonnyilatkozatot felmutatnia, és nyilatkozási kötelezettsége sincs. Azt pedig továbbra sem tudni, honnan kap fizetést, és miből éli luxuséletét.

Netán hatalmas érzéke van ahhoz, hogy szociális juttatások összegével zsonglőrködjön pénzügyileg...

A bejegyzés trackback címe:

https://superegoid.blog.hu/api/trackback/id/tr216993783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása