Imaginatio

Imaginatio

Orbán Viktor mindent feledett a csoki miatt

2014. december 17. - északfok5

A miniszterelnök házirendet sértett, mikor az ülésteremben megette a dohányipari szakszervezetek tüntetésére készült csokoládét. Kövér László ugyanis tavaly szigorította a szabályokat.

 

A kormányfő tegnap a Parlamentben elfogyasztott egy tábla csokoládét. Pedig a tavaly életbe lépett rendelkezés szerint az ülésteremben nem lehet sem inni, sem enni. A csokoládé meglehetősen egyedi csomagolású volt, talán ez hozta különös, szinte mindent feledtető lázba Orbán Viktort.

„A Kossuth téren demonstráló dohányipari dolgozók családi fényképeit tettük a csokoládék csomagolására” – mondta Csizmadia Lajos, a Dohányipari és Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezetének szóvivője.

„Én azt szeretném az angyalkától, hogy a szüleink ne veszítsék el a munkájukat. Segíts, kérlek teljesíteni! Szavazz nemmel a dohányipart érintő törvényekre!” – ez volt a felirat a csokitábla borításán.

Azért minden szabályról nem feledkezett meg Orbán, mert a mellette ülő Semjén Zsoltot, hű elvbarátját és cimboráját, a szalonkák és védett madarak nagy „patrónusát” is megkínálta vele.

A kormányfő a csokipapíron szereplő feliratnak viszont nem tett eleget, mert éppen a gyerekek kérésével ellentétesen szavazott.

A bejegyzés trackback címe:

https://superegoid.blog.hu/api/trackback/id/tr876993759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása